• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Accident teribil petrecut în finalul săptămânii trecute în Campionatul Britanic de Formula 4. Un pilot a fost transportat cu elicopterul la spital după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de un alt monopost aflat pe pistă.

În a 6-a cursă de F4 a sezonului, Billy Monger și Patrik Pasma au fost la un pas de moarte după ce mașina primului a intrat violent în cea condusă de Pasma. În urma impactului, echipele de intervenție au avut nevoie de peste două ore pentru a-l putea scoate pe Monger dintre resturile manopostului său.

În vârstă de doar 17 ani, tânărul pilot a fost transportat apoi cu elicopterul la spital, fiind rănit serios în zona picioarelor. Pasma a fost și el scos din mașină și dus la spital. Acesta era conștient, iar la o primă vedere părea că nu are răni grave.

Incidentul a fost surprins de camera aflată pe mașina lui Billy Monger, iar imaginile sunt cutremurătoare. Monger a lovit din plin, cu viteză mare, monopostul lui Pasma, care părea că staționează pe pistă.