• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Un jucător al echipei Houston Astros, David Paulino, a fost suspendat 80 de meciuri de Liga profesionistă nord-americană de baseball (MLB), după ce a fost depistat pozitiv la un steroid anabolizant.

David Paulino, care are 23 de ani, a decis să nu facă apel. El a ispăşit deja primul meci de suspendare în acest weekend şi teoretic ar mai putea juca în acest an, însă echipa sa a precizat că nu-l va mai folosi în 2017.

Paulino a disputat două meciuri cu Houston Astros în acest sezon. El este primul jucător al francizei texane suspendat pentru dopaj.

"Este foarte dezamăgitor, ştim că asta se întâmplă la alte echipe, dar nu te gândeşti niciodată că ţi se poate întâmpla ţie", a regretat A.J. Hinch, managerul general al echipei.

"E dezamăgitor şi fiindcă a muncit mult ca să ajungă aici, dar asta arată totodată că programul care trebuie să identifice astfel de comportamente funcţionează", a adăugat Hinch.

Houston Astros este în prezent cea mai bună echipă din MLB, cu un bilanţ de 55 de victorii şi 27 de înfrângeri.

Agerpres