• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Spectacol total în Giuleşti! Unii dintre cei mai buni luptători români de kickboxing, dar şi sportivi din Olanda sau Republica Moldova s-au înfruntat în cadrul galei World Mixed Fights, transmisă în direct la Digi Sport.

Main Eventul galei i-a adus faţă în faţă pe campionul mondial Claudiu Bădoi şi olandezul Steven van der Broek.

Deşi a trecut la o categoie superioară de greutate, de la 71 la 81 de kg, românul a reuşit să câştige la puncte, prin decizie unanimă.

Turneul piramidal la categoria 77 kg, a fost câştigat de românul Florin Voduţi! Cu doar 3 meciuri la activ, luptătorul antrenat de Mihai Constantin l-a învins, în semifinale, prin K0, în numai 10 secunde, pe Nick Van Der Sluys, olandez care avea în palmares 16 lupte la profesionism.

Un meci mult mai echilibrat a avut Voduţi, în finală, împotriva lui Lucian Casoni. Luptătorul din Vaslui s-a impus însă prin KO tehnic în repriza a treia şi visează să ajungă campion în Glory.

Învins cu numai 6 zile în urmă la Ploieşti, Alin Cîmpan şi-a luat revanşa la gala din Giuleşti. La categoria 75 kg, luptătorul român a câştigat prin KO meciul cu Alin Pricopie, neînvins până acum la profesionism.

Ismail Tarkan a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a se impune la puncte, la categoria 71 kg, în faţa lui Mihai Leca.

Dumitru Pascali, Gabriel Manea şi Cezar Andrieş s-au numărat şi ei printre câştigătorii galei din Giuleşti.