• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Benjamin Adegbuyi speră să-i facă din nou fericiţi pe românii din Statele Unite. Sportivul de 32 de ani va lupta cu brazilianul Guto Inocente în gala Glory 43 New York. Evenimentul va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la 2:30.

Benjamin Adegbuyi revine ÎN DIRECT la Digi Sport, în gala Glory 43, care va avea loc la Madison Sqaure Garden. Românul speră să repete evoluţia de la Chicago, unde s-a impus în faţa lui Anderson Silva.

Adegbuyi îşi cheamă acum fanii la duelul cu alt brazilian, Guto Inocente, locul 10 mondial. Gala din New York va fi în direct la Digi Sport 1 în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la 2:30.

"Ultima mea luptă de la Chicago a fost extraordinară pentru că toată lumea știe, în Chicago există o comunitate foarte mare de români. Știu că și în New York sunt o multime de fani, iar fiecare luptă în fața mulțimii de români îmi dă energie. Este ca și cum aș lupta la mine acasă. Când ai câteva secunde de cădere, iar oamenii din tribună ţipa pentru tine şi te aplaudă, îți dau multă energie și așa poți merge mai departe" a declarat Benny.

Doar două înfrângeri are Adegbuyi în cele 20 de meciuri disputate în circuit - ambele au fost suferite în faţa legendarului Rico Verhoeven.