• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Răzvan Pîrcălabu a câştigat alegerile la preşedinţia Federaţiei Române de Lupte, fiind votat în unanimitate de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală, desfăşurată la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La şedinţa Adunarea Generală au participat 133 din cei 156 de membri afiliaţi ai FRL. 

Răzvan Pîrcălabu, sub a cărui conducere FRL a câştigat anul trecut prima medalie olimpică după o pauză de 24 de ani, a fost singurul candidat pentru postul de preşedinte.

Răzvan Pîrcălabu a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Lupte pentru prima dată în ianuarie 2013. Acesta ocupase până atunci postul de președinte în cadrul forului.

Pîrcălabu a obţinut la acea dată șefia cu 67 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Vasile Puşcaşu, a primit 64. Un vot a fost anulat. Din cei 138 de membri, şase nu au fost prezenţi.

AGERPRES