• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cătălin Moroşanu se pregăteşte intens pentru lupta cu polonezul Michal Turynski, din cadrul galei Glory 44, ce va fi sâmbătă, de la ora 03:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Sportivul român anticipeză totuși o luptă grea.

Cătălin Moroşanu revine în ring, la gala Glory 44 de la Chicago, transmisă în direct de Digi Sport, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 03:00. Adversar îi va fi polonezul Michael Turynski, care are în palmares 21 de victorii, dintre care 6 obţinute prin KO, şi 9 înfrângeri.

"Voi avea un meci foarte dificil împotriva acestui polonez. El nu este un luptător de forţă, ci unul tehnic, iar mie acest gen de adversar nu-mi place. Pentru mine este o mare responsabilitate să câştig această luptă" a declarat Moroșanu

Moroşanu se antrenează pe muzică rock, iar melodia sa de intrare în ring este "Destroy everything", de la Hatebreed.

"Când ajung la antrenament, ascult muzică agresivă. Oriunde merg, pun asta...îmi place. Îmi place această parte. Înainte de a urca în ring, de fiecare dată, ascult acest gen de muzică. Îmi dă multă putere" a recunoscut sportivul român.

Alături de Cătălin Moroşanu, în ring va urca şi orădeanul Adrian Maxim, care îşi va face debutul în cea mai tare competişie de K1 din lume.