• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Joe McKnight, fost running back în NFL, a fost ucis aseară, după ce a fost împuşcat pe străzile din New Orleans.

Incidentul nu a avut de-a face cu vreo reglare de conturi în stil mafiot, ci cu o ceartă banală din trafic. Potrivit unui martor care a asistat la scenă, McKnight a fost ucis după ce s-a şicanat cu o altă maşină. Cei doi bărbaţi care se aflau la volan au coborât pentru a rezolva disputa "bărbăteşte", însă ucigaşul a scos pistolul şi a tras. După primul foc, acesta ar fi spus "ţi-am spus să nu te pui cu mine", pentru ca apoi să apese din nou pe trăgaci, notează tmz.com.

Poliţia a plecat imediat în urmărirea suspectului, care a părăsit locul crimei şi, după scurt timp, a reuşit să îl reţină. Acesta se numeşte Ronald Gasser şi are 54 de ani. De menţionat faptul că organele abilitate au ţinut să precizeze faptul că fotbalistul nu purta asupra sa vreo armă.

Un adevărat fenomen al fotbalului american în liceu, McKnight a fost draftat de NY Jets în 2010. Cariera sa nu a avut traiectoria aşteptată, astfel că în acest moment fotbalistul de 28 de ani se afla sub contract cu o echipă fără "firmă" Saskatchewan Roughriders (Canada).

Prima imagine cu suspectul, după ce a fost reţinut de poliţie