• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

"The Fastest" Cristian Milea şi Costin Mincu s-au antrenat la munte, în mijlocul naturii, pentru a fi în cea mai bună formă la mare, la K1 Colosseum. Gala este transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 2, vineri, de la ora 20:00.

"Legends of the Black Sea" este motto-ul galei K1 de la Mamaia, Colosseum. The Fastest Cristian Milea - care la categoria 70 kg îl va întâlni pe Slawka Wittmer - și Costin Mincu - cel care, la 86 kg îl va întâlni pe Fabio Canitano - au avut antrenamente spartane, la munte, sub comanda antrenorului Florin Mina. Nu au lipsit din program antrenamentul cu barda sau durizarea făcută în apa rece, de munte.

Adversarii din Germania nu îi sperie pe sportivii români, care au planuri mari. Cristian Milea visează să ajungă în galele Glory în timp ce Costin Mincu nu vrea să cunoască gustul înfrângerii.

"Cheia succesului o reprezintă antrenamentul, perseverența si mult devotament. Te culci și te trezești cu același gând: kickbox", a spus antrenorul Florin Mina, sub comanda căruia s-au pregătit ambii luptători.

Amândoi promit victorii vineri seară, în gala Colosseum Tournament, transmisă vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Gala va aduce în lumina reflectoarelor 12 meciuri de cinci stele. Vetele evenimentului de la malul mării vor fi Cristian Milea, luptătorul român care are în palmares 71 de victorii și Amansio Paraschiv. Pentru România vor mai urca în ring Daniel Pattvean, Mădălin Crăciunică, Adrian Roşca, dar şi fraţii Dănuţ şi Vlad Hurduc.