• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ana-Maria Popescu şi-a anunţat revenirea oficială pe planşa de scrimă. După opt luni de pauză, campioana olimpică de la Rio a decis să se întoarcă în sala de antrenament. Ajunsă pe poziţia a 71-a în clasamentul mondial, românca are planuri mari şi speră să câştige noi medalii.

"Simt că încă trebuie să fiu în sala de scrimă, înca mi-e locul acolo, încă mai am ceva de spus, zic atât eu, cât şi domnul antrenor Dan Podeanu. Consider că e de datoria mea să încerc. Nu aş fi putut să-mi continuu viaţa, pe un parcurs normal, fără să încerc acest lucru. Cumva, înăuntrul meu, ceva îmi spunea că nu e momentul să renunţ", a spus Ana Maria Popescu (fostă Brânză).

"Dacă ea îşi propune să revină în scrimă, să revină în concurs, sunt sigur că ne va face mândri să fim acolo şi să ne reprezinte", e convins managerul secţiei de baschet a Stelei, Virgil Stănescu.

Ana-Maria Popescu va începe ascensiunea la Tallinn, în prima etapă de Cupă Mondială. Competiţia are loc pe 20 şi 21 octombrie. Sportiva în vârstă de 32 de ani a anunţat că doreşte să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT