• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lindsey Vonn a surprins la Campionatul Mondial de schi alpin de la St. Moritz (Elveția), unde a concurat cu bățul lipit de mână cu bandă adezivă.

Lindsey Vonn (32 de ani) s-a recuperat incomplet după fractura suferită în noiembrie 2016 la mâna dreaptă și nu și-a recăpătat mobilitatea. După ce marți și-a pierdut bățul pe parcurs în proba de Super-G și nu a mai ajuns până la finiș din cauza acestor probleme, în probele următoare a apelat la un truc și l-a lipit cu bandă adezivă, pentru a fi sigură că nu-i mai scapă și pentru a se putea concentra exclusiv pe coborâre.

"Am mai procedat așa. E puțin supărător, pentru că după ce lipești bățul nu-l mai poți da jos, așa că am nevoie de puțin ajutor la start, dar măcar știu că va rămâne atașat și că nu trebuie să îmi stea gândul la el", a spus Lindsey Vonn.

Sportiva din SUA a mai apelat la banda adezivă și în 2009, când a fost nevoită să o folosească după ce și-a tăiat un tendon de la mână într-o sticlă de șampanie.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT