• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Tom Oye, un pasionat de snowboarding, a scăpat nevătămat dintr-o avalanșă care se putea încheia tragic pentru el. Australianul care urmează să împlinească 30 de ani a reușit să filmeze momentul avalanșei cu camera aflată pe casca de protecție.

Aflat în munții Whistler, Canada, Tom Oye a supraviețuit după ce s-a găsit pentru câteva momente în mijlocul unei avalanşe, care s-a declanşat chiar în spatele său. Din fericire, bărbatul a supravieţuit şi a filmat totul cu o cameră fixată pe casca de protecţie. 

Bunica în vârstă de 82 de ani a dezvăluit că un cadou din partea familiei și prietenilor i-a salvat viața norocosului snowboarder: un rucsac gonflabil, al cărui preț e cuprins între 1.000 și 2.000 de dolari.

Dupa incident, australianul a încărcat videoclipul pe contul său de Facebook, care a devenit viral și acum are mai mult de 8 milioane de vizualizări.

Incidentul vine la nici un an după ce elvețianca Estelle Balet, o campioană mondială la snowboard, în vârstă de 21 de ani, a decedat într-o avalanșă de proporții care a avut loc chiar în timp ce ea filma un videoclip.

Pe de altă parte, schiorul american Cody Townsend a reușit una dintre cele mai impresionante coborâri, cu o cursă de-o viteză amenințătoare pe un teren neprietenos și extrem de spectaculos.